Spaar- en Beleggingsproducten

Sparen en beleggen voor later. Spaar voor de toekomst.

  • Vind u het een fijn gevoel om wat geld achter de hand te hebben?
  • Wilt u financiële zekerheid voor uw kinderen?
  • Of is uw grote droom ooit een wereldreis maken?


Dromen over de toekomst doen we allemaal. Geld speelt hier natuurlijk een belangrijke rol in. Omdat iedereen verschillende toekomstwensen heeft, zijn er vele mogelijkheden op het gebied van sparen en beleggen.

Wanneer u meer wilt weten over de kosten van onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen, lees dan ons Dienstverleningsdocument voor vermogen opbouwen en risico’s afdekken.


Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs en wij nemen de mogelijkheden met u door en zoeken, als u dat wenst, een passend spaar- of beleggingsproduct.
 

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl