Goedkope pakketverzekering voor het hele gezin bij Van der Velde Verzekering Surhuisterveen, Friesland

Van der Velde verzekeringen, experts in verzekeren.

Bij Van der Velde Verzekeringen kunt u terecht voor alle verzekeringen rondom uw persoon. We kunnen u een totaalpakket aan verzekeringen, inclusief auto- en reisverzekering bieden voor een scherp pakkettarief. Vraag naar de voordelen, maak een vrijblijvende afspraak en ondervind wat u kunt besparen!

Aansprakelijkheidsverzekering (AVP - WA)

Een WA-verzekering of in moderne term een AVP (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren) dekt uw aansprakelijkheid voor:

  • schade aan personen: letsel of aantasting van de gezondheid al dan niet met de dood tot gevolg en de daaruit voortkomende schade;
  • schade aan zaken: beschadiging, vernietiging of vermissing van zaken en de daaruit voortkomende schade
  • Men hoeft de schade niet zelf veroorzaakt te hebben. Een kapotte waterleiding die waterschade veroorzaakt bij andere woningen, is bijvoorbeeld een veelvoorkomende schade die men niet direct zelf heeft veroorzaakt. Desalniettemin wordt de daardoor opgelopen schade u wel toegerekend. Zo is dat in de wet bepaald. Een AVP dekt u ook in het geval wanneer u niet de directe veroorzaker bent van de schade.
Uw inboedel goed verzekerd

Met een inboedelverzekering verzekert u uw spullen, interieur, apparaten en verzamelingen tegen brand, storm en diefstal. Verlies of vernieling van spullen in uw huis door oncontroleerbare factoren is erg vervelend. Met een goede inboedelverzekering zorgt u ervoor dat u een passende vergoeding krijgt voor hetgeen u bent verloren, of wat kapot is gegaan. Van der Velde Verzekeringen bepaalt met u wat de waarde van uw inboedel is en zorgt voor een inboedelverzekering op maat. Door uw huis optimaal te beveiligen tegen brand en diefstal worden de premies gunstiger en betaalt u nog minder voor uw inboedelverzekering.

Uw woonhuis verzekeren is noodzakelijk

Niet alleen uw inboedel moet goed verzekerd zijn, ook uw huis moet u verzekeren. U verzekert uw woning tegen brand, storm, blikseminslag en wateroverlast. Iedere bezitter van een woning met hypotheek is verplicht een opstalverzekering te hebben. Vanaf de dag dat u eigenaar wordt, moet uw koopwoning verzekerd zijn. Een tijdelijke dekking voorafgaand aan een bezoek van één van onze adviseurs kan natuurlijk altijd. U kunt hierover bellen met tel.0512-362425.

U kunt uw opstalverzekering bij Van der Velde Verzekeringen in een pakket laten plaatsen, dit biedt u gegarandeerd extra voordeel.
Vraag naar een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Uw uitvaart goed geregeld

Laat uw nabestaanden niet achter met financiële zorgen rondom uw uitvaart. Bij een overlijden krijgen dierbaren direct te maken met de organisatie van de uitvaart en de betaling ervan. Met een goede uitvaartverzekering heeft u alles direct geregeld.

Wij adviseren u graag over een passende uitvaartverzekering.
Neem contact met ons op
voor een vrijblijvend voorstel.

 

Ziektekosten? Dat kan goedkoper!

De premie voor de ziektekostenverzekering is iedere maand een hoge kostenpost. U kunt besparen op uw premie.

Neem contact met ons op voor een offerte van onze zorgverzekeraar.

Rechtsbijstandverzekering, erg verstandig

Het is erg vervelend als u een geschil heeft dat juridisch moet worden opgelost. Dit kan u voor veel onvoorziene kosten zetten, bijvoorbeeld wanneer u een conflict heeft met uw werkgever, of een conflict ontstaan door een ongeval. Een rechtsbijstandverzekering verzekert u voor deze kosten.

Vraag naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl