Goedkope autoverzekering, motorverzekering en brommerverzekering vind je bij Van der Velde Verzekeringen

Auto,brommer,scooter kopen? Autoverzekeringen en brommer- scooterverzekeringen op maat

Een ieder die zich op de weg, of in het water begeeft met een motorisch voertuig dient een goede verzekering te hebben. Er zijn drie soorten verzekeringen: WA, WA Beperkt Casco en WA Volledig Casco oftewel All Risk. Van der Velde Verzekeringen heeft voor alle voertuigen een passende verzekering.

Drie types autoverzekering, welke kiest u?

Bij de aanschaf van een nieuwe, of andere auto bent u verplicht deze te verzekeren zodra het kenteken op uw naam staat.

Grofweg zijn er drie types auto- en motorverzekering. Het is per persoon en voertuig afhankelijk welke verzekering het best passend en dekkend is. 

  • De WA verzekering vergoedt alleen de schade die u met uw auto of motor aan mensen of hun bezittingen toebrengt. Schade aan het eigen voertuig wordt hierbij niet vergoed.
  • Bij de WA Beperkt Casco verzekering wordt ook schade door diefstal, brand, ruitbreuk, weersomstandigheden en aanrijdingen met dieren vergoed. Voor dit type verzekering geldt in de meeste gevallen een eigen risico.
  • Tot slot kennen we de WA Volledig Casco verzekering ofwel de All Risk verzekering. Dit is de meest uitgebreide verzekeringsvorm die naast de verplichte WA dekking de schade aan de eigen voertuigen vergoedt, als gevolg van een aanrijding waarbij men zelf de veroorzaker is.

Van der Velde Verzekeringen overlegt met u wat uw wensen zijn. We vinden een passende autoverzekering voor u en berekenen een zo laag mogelijke premie. Neem contact op voor meer informatie of kom langs op ons kantoor.

Brommer- en Scooterverzekering, ook voor u!

Een brommerverzekering sluit men niet alleen af om bij diefstal goed verzekerd te zijn. Het is ook belangrijk om uzelf in te dekken voor eventuele ongelukken. Ook de uit ongevallen voortvloeiende schade wordt door een brommerverzekering vergoed. Er zijn veel aanbieders van brommer- en scooterverzekeringen op de markt. Er zijn ook vele prijsvechters, die een hele lage premie berekenen voor hun bromfietsverzekering. Let echter goed op, meestal gelden deze premies alleen in combinatie met andere verzekeringen. Wees daarom oplettend, want u wilt u niet onnodig dubbel verzekeren. Vraag bij ons naar onze voordelige brommer- en scooterverzekering. We helpen u aan de balie, of telefonisch, aan een passende dekking. Bel ons gerust voor meer informatie op 0512-362425, we helpen u graag persoonlijk verder. U kunt ook een contactformulier invullen.

Verzekeringen

Een goede verzekering is best wat waard. Natuurlijk wilt u een zo voordelig mogelijke verzekering met de meest optimale dekking. Dit geldt voor uw aansprakelijkheidsverzekering, reisverzekering, uitvaartverzekering, opstalverzekering, brandverzekering, autoverzekering, motorverzekering en natuurlijk ook uw ziektekostenverzekering. Van der Velde Verzekeringen heeft al deze verzekeringen tegen zeer goedkope tarieven. Wanneer u uw verzekeringen in pakketvorm afneemt, profiteert u tevens van pakketkorting. U was nog nooit zo goed verzekerd tegen zo'n lage verzekeringspremie als bij Van der Velde Verzekeringen te Surhuisterveen, Friesland.

Hypotheken

Een onafhankelijk hypotheekadvies, van een onafhankelijke hypotheekintermediair zonder belangen. Dat vindt u bij Van der Velde Verzekeringen in Surhuisterveen. We bemiddelen in hypotheken van diverse banken en financiële instanties. We vinden altijd een passende hypotheek voor u, met een zo laag mogelijke hypotheekrente. Zowel voor een aflossingsvrije hypotheek, spaarhypotheek, beleggingshypotheek als andere hypotheken kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u graag, ook voor een tweede hypotheek.

Pensioenen

Dat er veel vraagstukken op het gebied van pensioen zijn is natuurlijk niets nieuws. Integendeel, het draait uiteindelijk allemaal om uw toekomst. Op uw oude dag wilt u vooral genieten! Misschien ligt het pensioen voor u nog ver in de toekomst, toch is het goed om er nu al mee bezig te zijn. Om een duidelijk beeld te krijgen helpt Van der Velde Verzekeringen u graag op weg door te adviseren en informeren over de vele mogelijkheden van pensioenvoorzieningen.

Contact

Bezoekadres
Jan Binneslaan 2a
9231 CB Surhuisterveen

Postadres
Postbus 2
9230 AA Surhuisterveen

Tel.  0512-362425
Fax  0512-364681
Mail  info@vd-velde.nl